ICE SOS armband

ICE SOS armbanden voor al uw medische en persoonlijke gegevens.

De ice sos armbanden zijn waterproof en uitermate geschikt om mee te zwemmen in een zwembad of in zee. De armbanden worden geleverd met twee watervaste kaartjes die in de armband worden geschoven. De kaartjes kunnen door middel van een permante fine schrijver worden beschreven. De a...

ICE SOS armbanden voor al uw medische en persoonlijke gegevens.

De ice sos armbanden zijn waterproof en uitermate geschikt om mee te zwemmen in een zwembad of in zee. De armbanden worden geleverd met twee watervaste kaartjes die in de armband worden geschoven. De kaartjes kunnen door middel van een permante fine schrijver worden beschreven. De armbandjes spreken voor u of uw kind op het moment dat u het zelf niet kunt.

Onze armbanden zijn in drie maten verkrijgbaar:

Small: tot 15 cm (tot ca. 9 jaar)
Medium: tot 17,5 cm (tieners/jong volwassenen)
Large: tot 20 cm (volwassenen)

 Handig om te weten:

  1. Als u een telefoonnummer op het kaartje schrijft, schrijf dan altijd ook het landennummer voor het telefoonnummer. Voor Nederland is het landennummer +31
  2. Controleer uiteraard ook of uw telefoon is opgeladen en aan staat zodat u bereikbaar bent in geval van nood.
  3. Probeer altijd kalm te blijven als u uw kind kwijt bent en probeer samen met uw kind herkenningspunt/ontmoetingspunt af te spreken als je elkaar uit het oog verliest.
  4. Leg aan uw kind uit waarom het belangrijk is dat ze een SOS-bandje dragen en wat ze moeten doen als ze u kwijt zijn geraakt.
  5. Ook met een SOS-bandje moet u uw kind in de gaten houden. Het bandje voorkomt helaas niet dat u elkaar niet kunt kwijtraken. Het verenigen met elkaar gaat wel sneller.

 

Onze armbanden worden gemaakt in Nederland en zijn vrij van kinderarbeid.

More

ICE SOS armband There are 41 products.

per page
Showing 1 - 12 of 41 items
Showing 1 - 12 of 41 items